Skip to main content

Barcelona remunta davant el Tottenham per aixecar el trofeu Joan Gamper

El Barcelona ha començat oficialment la temporada 2023-24 amb un títol després de guanyar el Trofeu Joan Gamper davant el Tottenham Hotspur remuntant el marcador per acabar 4-2, en partit disputat aquest dimarts 8 d’agost a la pista de l’Estadi Olímpic Lluis Companys.

El quadro Blaugrana va començar guanyant el partit des dels 3 minuts gràcies a una anotació de Robert Lewandowski qui va rematar creuat una assistència de Raphina per posar en avantatge momentània al seu equip; no obstant, no va ser una tarda senzilla per als locals ja que abans de la mitja hora el Tottanham va reaccionar.

Els Spurs van descomptar per conducte d’Oliver Skipp, primer al 24′ i més tard al 36′ per capgirar un marcador que van saber manejar fins a la recta final del matx, quan el Barcelona va reaccionar per recuperar l’avantatge de nou compte.

Els canvis que va fer Xavi en el complement li van respondre de bona manera i al 81′ Ferran Torres va empatar els cartrons amb una passada de Lamine Yamal que havia ingressat tot just un minut abans i que va ser l’encarregat de revolucionar el matx.

Al 90′ el Barcelona va posar el tercer, novament precedit d’una gran jugada de Yamal que van concretar Torres assistint a Ansu Fati i en el temps complementari Abde Ezzalzouli va posar la cirera al pastís, una altra vegada amb Yamal com a gran artífex de la jugada amb la que el Barça es presenta davant del seu públic per aixecar el Joan Gamper